TEISMŲ VAIDMUO ARBITRAŽO PROCESE PAGAL LIETUVOS TEISĘ - Audzevičius, Ramūnas; Parchajev, Denis (Teisė, 2017)
Straipsnyje pateikiama teismo įsikišimo kiekvienoje arbitražo proceso stadijoje niuansų apžvalga ir tiriamas priimtų ir siūlomų Lietuvos Respublikos komercinio arbitražo įstatymo pakeitimų bei formuojamos Lietuvos teismų praktikos indėlis į arbitražo, kaip ginčų sprendimo būdo, veiksmingumą ir visavertiškumą.