TERORIZMO KRIMINALIZAVIMAS LIETUVOJE - Pakštaitis, Laurynas (Teisė, 2016)
Straipsnyje nagrinėjamos terorizmo, teroro akto kriminalizavimo tradicijos Lietuvoje, kriminalizavimo prielaidos, užsienio šalių kriminalizavimo tendencijos, naujausi požiūriai baudžiamosios teisės moksle, teroristinių nusikaltimų koncepcijos įtvirtinimas, taip pat teroro akto sudėčių požymiai.