MOTERŲ NUSIKALSTAMO ELGESIO PROBLEMATIKA - Michailovič, Ilona (Teisė, 2015)
Straipsnyje, analizuojant statistikos duomenis, kriminologijos teorijų nuostatas ir remiantis Lietuvos teismų praktika baudžiamosiose bylose, kuriose nuteistos moterys, nagrinėjami moterų nusikalstamo elgesio ypatumai.