Kai kurios baudžiamosios atsakomybės už nusikaltimus vaikų seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui reglamentavimo problemos - Abramavičius, A rmanas rmanas; Švedas, G intaras intaras (Teisė, 2008)
Straipsnyje analizuojami kai kurie probleminiai baudžiamosios atsakomybės už nusikaltimus vaikų seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui reglamentavimo aspektai.The article analyzes certain problematical aspects of the reglamentation of the criminal responsibility for the crimes against sexual freedom and inviolability of juveniles.