ESMINIAI ŠALIŲ LYGIATEISIŠKUMO PRINCIPO ASPEKTAI UŽTIKRINANT EFEKTYVIĄ TEISINĘ GYNYBĄ BAUDŽIAMOSIOSE BYLOSE (REMIANTIS JUNGTINIŲ TAUTŲ ŽMOGAUS TEISIŲ KOMITETO IR EUROPOS ŽMOGAUS TEISIŲ TEISMO PRAKTIKA) - Gutnyk, V. (Teisė, 2014)
Статья посвящена существенным аспектам принципа равенства сторон в уголовных делах, проявляющимся в практической деятельности международных органов по защите прав человека (на примере Комитета ООН по правам человека и Европейского суда по правам человека).Straipsnyje nagrinėjami esminiai šalių lygiateisiškumo principo baudžiamosiose bylose aspektai, pasireiškiantys tarptautinių žmogaus teisių apsaugos institucijų (Jungtinių Tautų žmogaus teisių komiteto ir Europos Žmogaus Teisių Teismo) veikloje.