Civilinio proceso procedūros (atsižvelgiant į ateities vizijas) - Sachnova, Tatjana (Teisė, 2009)
Straipsnyje analizuojama civilinio proceso ateitis, atsižvelgiant į vis įvairėjančias procedūras, pagal kurias yra nagrinėjamos civilinės bylos teismuose.The article focuses on the future of civil procedure, taking in consideration the different procedures, which help to adjudicate civil cases in the courts.