Prekių ženklo licencinės sutarties ir franšizės sutarčių santykis - Želvys, Arūnas (Teisė, 2009)
Straipsnyje analizuojami prekių ženklo licencinės sutarties ir franšizės sutarties santykio aspektai, susiję su šių sutarčių kvalifikavimo ir atskyrimo problematika.The article investigates correlation between trademark license and franchise agreement. The analysis is mainly focused on problems of qualification and distinguishing between the contracts.