TARPUKARIO LIETUVOS MOKESČIAI ŠIUOLAIKINĖS LIETUVOS MOKESČIŲ TEISĖS POŽIŪRIU - Burneikaitė, Indra (Teisė, 2017)
Straipsnyje analizuojama mokesčių samprata, požymiai, rūšys, funkcijos bei privačių įmonių pelno apmokestinimo našta tarpukario Lietuvoje šiuolaikinės Lietuvos mokesčių teisės požiūriu.