TEISĖ Į TEISINĘ PAGALBĄ EUROPOJE - Limantė, Agnė; Limantas, Manfredas (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojamas teisės į teisinę pagalbą reguliavimas tarptautinėje ir ES teisėje, ypatingą dėmesį skiriant teisinės pagalbos kokybės standartų Europoje paieškoms, jiems apibendrinti ir kritiškai įvertinti.