BENDRIJŲ VEIKLOS SUTARTIES TEISINIS KVALIFIKAVIMAS - Mikalonienė, Lina (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje pateikiamas bendrijos veiklos sutarties, sudaromos tikrojoje ūkinėje bendrijoje ir komanditinėje ūkinėje bendrijoje, kvalifikavimas pagal Lietuvos teisę.