CIVILINIO GINČO ŠALIŲ SUVOKTAS TEISĖJŲ ELGESIO TEISINGUMAS - Petkevičiūtė-Barysienė, Dovilė; Valickas, Gintautas (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojamas civilinio ginčo šalių suvoktas teisėjų elgesio teisingumas prieš prasidedant teismo procesui ir po teismo proceso, taip pat jo veiksniai: teisingumo lūkesčiai, teismo proceso metu patirtas teisėjo elgesio teisingumas, teismo proceso metu patirti emociniai išgyvenimai ir ginčo šalių demografinės charakteristikos.