EUROPOS SĄJUNGOS PAGRINDINIŲ TEISIŲ CHARTIJOS TURINIO PAIEŠKOS - Žaltauskaitė-Žalimienė, Skirgailė (Teisė, 2016)
Straipsnyje analizuojama Chartijoje įtvirtintų teisių apimtis ir pagrindinių teisių apsaugą ES valstybių narių ir tarptautiniuose teismuose.