KONSTITUCINĖS JUSTICIJOS PROCESO TEISĖ KAIP TEISĖS ŠAKA: TEORINIAI ASPEKTAI - Pūraitė-Andrikienė, Dovilė (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojamos konstitucinės justicijos proceso teisės, kaip atskiros teisės šakos, išskyrimo problemos, pateikiamos jų sprendimo galimybės, apibūdinami pagrindiniai šios teisės šakos požymiai. Taip pat bandoma pagrįsti, kad konstitucinės justicijos proceso teisės išskyrimas nėra vien teorinė problema, bet turi ir praktinę reikšmę – pritrauktų didesnį teisinės minties dėmesį konstitucinės justicijos proceso klausimams ir pateiktų sisteminį požiūrį į probleminius šio proceso aspektus, o išsamesnės mokslinės diskusijos neabejotinai padėtų tobulinant konstitucinės justicijos procesą Lietuvoje.