ADMINISTRACINĮ BAUDIMĄ VYKDANČIŲ SUBJEKTŲ SISTEMA - Markevičiūtė, Milda (Teisė, 2015)
Straipsnyje nagrinėjama administracinę atsakomybę taikančių subjektų sistema ir subjektų kompetencija nagrinėti administracinių nusižengimų bylas, lyginant tai su Administracinių nusižengimų kodekso projekte pateikiamais siūlymais. Straipsnyje išskiriamos Administracinių teisės pažeidimų kodekse įtvirtintos ir Administracinių nusižengimų kodekso projekte siūlomos administracinę atsakomybę taikančių subjektų sistemos teigiamybės ir išryškinami diskutuotini aspektai.