LIETUVOS AUKŠČIAUSIASIS TEISMAS BAUDŽIAMOJOJE TEISĖKŪROJE - Prapiestis, J.; Girdauskas, M. (Teisė, 2013)
Straipsnyje, pasitelkiant naujus šaltinius, išsamiau ir būtent materialiosios baudžiamosios teisės srityje atskleidžiami Aukščiausiojo Teismo dalyvavimo teisėkūroje būdai ir problemos. The article, using new sources, reveals at length ways and problems of taking part in material criminal law making by the Supreme Court of Lithuania. bsp;