NAUJA TARPTAUTINIŲ PREKYBOS RŪMŲ ARBITRAŽO REGLAMENTO REDAKCIJA - Žukova, G.; Chvalej, V.; V., Vaitkutė Pavan Pavan (Teisė, 2013)
Straipsnyje1 autoriai pristato esminius ICC arbitražo reglamento, įsigaliojusio nuo 2012 m. sausio 1 d., pakeitimus. Taip pat lyginamuoju aspektu analizuojant naujojo ICC arbitražo reglamento nuostatas pristatomos priežastys, lėmusios tokių pakeitimų poreikį ir atsiradimą. In this article authors present the main differences of ICC Arbitration Rules, which became effective since 1 of January, 2012. Indeed, analysing the new provisions of ICC Arbitration Rules by comparative method both the reasons and the necessity of such provisions are presented. style="text-align: justify;">