Tarptautinė baudžiamoji išimtinė ir konkuruojanti pirminė jurisdikcija - Vaišvilienė, Renata (Teisė, 2011)
Straipsnyje, skirtame tarptautinės baudžiamosios išimtinės ir konkuruojančios pirminės jurisdikcijos analizei, aptariami praktiniai jų įtvirtinimo pavyzdžiai, nagrinėjamos nustatymo ir veikimo problemos. The publication deals with exclusive and concurrent primary international criminal jurisdictions. International experience in determining exclusive and concurrent primary jurisdiction also their practical application is analysed.