Europos komisijos rekomendacijų dėl bendrovių valdymo organų narių atlyginimų perkėlimo į lietuvos teisę problemos - Čiočys, Robertas (Teisė, 2012)
Šiame straipsnyje pristatomi teoriniai ir praktiniai bendrovių valdymo organų narių atlyginimo skyrimo ir reglamentavimo aspektai. Aptariama aktuali Europos Sąjungos patirtis ir rekomendacijos reglamentuojant bendrovių valdymo organų narių atlyginimą. Taip pat straipsnyje analizuojamos Lietuvos bendrovių teisės problemos, trukdančios perkelti gerąją Vakarų praktiką į Lietuvą.