Die Verfassung der Republik Litauen aus der Sicht der Wiener rechtstheoretischen Schule1 - Schambeck, Herbert (Teisė, 2012)
Šiame moksliniame straipsnyje analizuojama Lietuvos Respublikos Konstitucija Vienos teisės teorijos mokyklos požiūriu. Hanso Kelzeno įkurta Vienos teisės teorijos mokykla pabrėžia kiekvienos valstybės pozityviosios teisės anatomiją ir gali padėti nagrinėjant konstitucijos teisinį turinį lyginamuoju aspektu.