Miško savininkų atsakomybė už žalą aplinkai, padarytą neteisėtais kirtimais jiems nuosavybės teise priklausančiame miške: teisinio reguliavimo ir praktinio taikymo problemos Lietuvoje - Marcijonas, Antanas; Žvaigždinienė, Indrė (Teisė, 2008)
Straipsnyje analizuojamas privataus miško savininkų atsakomybės už žalą, padarytą neteisėtais kirtimais jiems nuosavybės teise priklausančiame miške, teisinis reguliavimas, įvertinama tam tikrų atsakomybės rūšių specifika, atskleidžiamos praktinės atsakomybės taikymo šioje srityje problemos. The article analyzes legal regulation of responsibility of private forest owners for the environmental damage, which occurred because of illegal cutting in their forest. The article as well distinguishes the particularities of different types of responsibility and the problems, arising while applying it in practice.