Prisimenant Gunnarą Kulldorffą (1927–2015) - Pumputis, Dalius; Čiginas, Andrius (Lietuvos statistikos darbai, 2021)
Straipsnis yra skiriamas profesoriui Gunnar Kulldorff, kuris buvo Baltijos, Šiaurės šalių ir Ukrainos tinklo tyrimų statistikos klausimais įkūrėjas ir Tarptautinio statistikos instituto prezidentas.
Keywords: Gunnar Kulldorff; tyrimų statistika; Baltijos, Šiaurės šalių ir Ukrainos tinklas tyrimų statistikos klausimais