Gotfrydo Ostermejerio knygos Erste Littauische Liedergeschichte (1793) viešinimas ir vertinimas periodiniuose XVIII amžiaus leidiniuose: prenumeratos skelbimas (1792), anotacija (1793), recenzija (1798) - Aleknavičienė, Ona (Senoji Lietuvos literatūra, 2016)
-