Anotacijos - Antanavičius, Darius; Citavičiūtė, Liucija; Dilytė-Čiurinskienė, Ona; Nedzinskaitė, Živilė; Sidabraitė, Žavinta (Senoji Lietuvos literatūra, 2020)
Martynas Liudvikas Rėza, Raštai, t. 3: Traktatai: filologija, teologija, filosofija, sudarytoja Liucija Citavičiūtė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2018, 438 p., ISBN 978-609-425-236-5 (t. 3), ISBN 978-609-425-060-6 (bendras) Lituanistinio sąjūdžio XVIII amžiaus Prūsijoje atodangos, t. 2: Dokumentinis Milkų šeimos palikimas = Die Hintergründe der lituanistischen Bewegung im 18. Jahrhundert in Preussen, Bd. 2: Das dokumentarische Erbe der Familie Mielcke, parengė Birutė Triškaitė, Žavinta Sidabraitė = herausgegeben Birutė Triškaitė, Žavinta Sidabraitė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019, 283 p. ISBN 978-609-425-263-1 Grzegorz z Sambora, Żywot świętego Stanisława Kostki, Polaka, przełożyła Elwira Buszewicz, wstęp i opracowanie Elwira Buszewicz i Wojciech Ryczek, Kraków: Homini Tyniec Wydawnictwo Benedyktynów, 2018, 137 p. ISBN: 978-83-7354-875-6 Jakub Niedźwiedź, Poeta i mapa. Jan Kochanowski a kartografia XVI wieku, Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2019, 336 p. ISBN: 978-83-233-4640-1 Małgorzata Ewa Kowalczyk, Zagraniczne podróże Polek w epoce oświecenia, Łomianki: Wydawnictwo LTW, 2019, 496 p. ISBN 978-83-7565-604-6