Žanro konferencija subūrė skirtingų sričių mokslininkus - Bankauskaitė, Gabija (Respectus Philologicus, 2020)
Spalio 11 dieną Vilniaus universiteto Kauno fakulteto Kalbų, literatūros ir vertimo studijų institute įvyko tarpdalykinė mokslinė Žanro konferencija. Renginio dalyves sveikino konferencijos sumanytoja ir mokslinio komiteto pirmininkė profesorė Gabija Bankauskaitė.