Bielinis, L., 2011. Apie prezidentę kaip „politinę klišę“, arba filologės poleminės pastabos knygos paraštėse - Čičinskaitė, Regina (Respectus Philologicus, 2012)
Bielinis, Lauras, 2011. Prezidentė. Kaunas: Knygius; Kitos knygos. 165 p. ISBN 978-427-046-8