Naujos knygos besimokantiems filosofuoti - Norkus, Zenonas (Problemos, 2003)
Tomos Sodeikos ir Jūratės Baranovos vadovėlio "Filosofija. Vadovėlis XI-XII klasėms" ir Jūratės Baranovos vadovėlio "Etika: filosofija kaip praktika" recenzija