Ilgai lauktas logikos uždavinynas - Gedutis, Aldis (Problemos, 2002)
Uždavinyno recenzija. Nijolė Lomanienė. Logika: deduktyvaus samprotavimo analizės pagrindai. Uždavinynas. Vilnius: Justitia, 2001.
Keywords: recenzija