Asmens tapatumas - Lingis, Alphonso (Problemos, 2002)
Lietuvių kilmės žymaus JAV filosofo pranešimas. skaitytas Lietuvos filosofų draugijos konferencijoje „Tapatybės sklaida ir ribos”, vykusioje 2001 m. balandžio 27-28 d. Vilniuje. Vertė Vygandas Aleksandravičius.
Keywords: asmuo; tapatumas