Toliau tiriama neotomizmo filosofija - Burnys, Zenonas (Problemos, 1986)
1983 m. lapkričio 3 d. Maskvoje Visuomenės mokslų akademijoje D. Stančienė apgynė filosofijos mokslų kandidato disertaciją „Proto ir religinio tikėjimo santykio problema neotomizme (remiantis 1918–1940 m. buržuazinės Lietuvos medžiaga)“. Mokslinis disertacijos vadovas – doc. B. Kuzmickas, oficialieji oponentai: prof. J. Babosovas ir doc. A. Gaidys; kolektyvinis recenzentas – Maskvos valstybinio M. Lomonosovo universiteto Filosofijos fakulteto Ateizmo istorijos ir teorijos katedra.