Vosylius Sezemanas. Dvasios ir materijos sąryšis. Pagrindinių teiginių sąvadas (vertimas) - Jonkus, Dalius (Problemos, 2023)
Pratarmę, rankraščio nuorašą ir vertimą parengė Dalius Jonkus, Lietuvos kultūros tyrimų institutas