MOKSLO ISTORIJOS IR FILOSOFIJOS TYRINĖJIMAI BALTIJOS EUROPOS STUDIJŲ ŽURNALE - Mackonis, Adolfas (Problemos, 2011)
History and Philosophy of Science in the Journal of Baltic European Studies Adolfas Mackonis