Il destino dei “suffissi” in nasale indoeuropei nelle lingue baltiche (con particolare riferimento al Lituano) - Michelini, Guido (Baltistica, 1977)
Indoeuropiečių nazalinių ,,sufiksų" likimas baltų kalbose (atsižvelgiant ypač į lietuvių kalbą)Remiantis lingvistinės tipologijos principais, nagrinėjama indoeuropiečių veiksmažodžių su -n- infiksu resp. sufiksu pirminės semantinės vertės problema ir atitinkamai bandoma aiškinti ypatingą šių faktų evoliuciją baltų kalbose.
Keywords: tipologija; indoeuropiečių nazaliniai sufiksai baltų kalbose