J. Trypućko, O pewnym wypadku litewsko-polskiej interferencji językowej w zakresie onomastyki (lit. przyrostek -utis, pol. -uć) - Zinkevičius, Zigmas (Baltistica, 1985)
–
Keywords: onomastika; lenkų-lietuvių; -utis; -uć