A note on Lith. su ‘with’ - Schmalstieg, William R. (Baltistica, 2006)
PASTABA DĖL LIE. su-Ide. prokalbėje iš prielinksnio / priešdėlio *som(-) atsirado alomorfas *sō(-) (iš pradžių prieš priebalsį). Laikui bėgant abu variantai tapo nepriklausomi, ir šiandien turime priešdėlį san- < *som-, prielinksnį / priešdėlį su- ir priešdėlį suo-
Keywords: lietuvių kalba; su