Dėl lietuvių dvikamienių asmenvardžių kamieno gerd- autentiškumo - Sinkevičiūtė, Daiva (Baltistica, 2017)
Straipsnyje svarstoma lietuvių dvikamienių vardų kamieno gerd- kilmė ir siekiama pagrįsti, kad gerd- yra antrinis kamienas, atsiradęs šaltiniuose užrašant onimus rusėnų ir lenkų kalbomis.
Keywords: lietuvių kalba; onomastika; asmenvardis; onimas; dvikamienis asmenvardis; dvikamienio asmenvardžio trumpinys; kamienas; pavardė