Kaip Kęstutis semiotikos mokė: šiek tiek prisiminimų, sapnų, diagnozių ir prognozių - Mačianskaitė, Loreta (Semiotika, 2026)
Dalyvavo: Natalija Arlauskaitė, Elžbieta Banytė, Paulius Jevsejevas, Laurynas Katkus, Taisija Oral, Dalia Satkauskytė, Dainius Vaitiekūnas.Moderavo Loreta Mačianskaitė.