Autoriai - Nastopka, Kęstutis (Semiotika, 2019)
Kęstutis Nastopka VU A. J. Greimo semiotikos ir literatūros centro profesorius emeritas kestutaiciai@gmail.com Tiziana Migliore Romos Tor Vergat universiteto dėstytoja, Urbino universiteto Tarptautinio Umberto Eco semiotikos centro mokslinė sekretorė tiziana.migliore@uniurb.it Giedrė Smolskaitė VU doktorantė giedre.smolskaite@gmail.com Sigitas Gužauskas VDA doktorantas sigitas@idente.lt Eric Landowski CNRS (Paryžius) mokslo darbuotojas, žurnalo Actes Semiotiques vyriausiasis redaktorius eric.landowski@sciencespo.fr