Kvietimas socialiniam dialogui - Gevorgianienė, Violeta (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2014)
2011 metų pavasarį išleistas pirmasis Tarptautinės socialinio darbo mokyklų asociacijos (IASSW) žurnalas ,,Social Dialogue“. Įžanginiame straipsnyje tuometinė IASSW prezidentė Honkongo universiteto profesorė Angelina Yuen pažymėjo, kad leidinio tikslas – sukurti erdvę, kurioje socialinio darbo dėstytojai galėtų dalytis patirtimi bei tarptautinio bendradarbiavimo idėjomis. Galimybė dalytis su kolegomis žinojimu, laimėjimais, problemomis – tai ir galimybė tobulėti profesionaliai.