Solidarumas socialiniame darbe - Čepėnaitė, Angelė; Laiconienė, Rasa (Socialinė teorija, empirija, politika ir praktika, 2001)
Diskusijoje apie solidarumą socialiniame darbe buvo kalbama apie tai kokį socialinių paslaugų organizavimo modelį Lietuva turi pasirinkti, siekiant įgyvendinti veiksmingą paslaugų sistemą, kuri remtųsi humanistinėmis solidarumo, teisingumo ir laisvės vertybėmis ir atitiktų šiuolaikinės globalizacijos bei žmonijos raidos reikalavimus.