Redaktoriaus pranešimas apie atšauktą straipsnį - Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2025)
Šį straipsnį [1] redaktorius atšaukė dėl nepilnų autorystės patvirtinimo procedūrų publikavimo metu. Atšaukimas neatspindi abejonių dėl mokslinio straipsnio turinio.[1]  https://doi.org/10.15388/LMR.2025.44495