Iš VU Matematikos ir informatikos fakulteto naujausios istorijos: studentų priėmimo 1991–2024 m.m. raida - Belovas, Igoris (Lietuvos matematikos rinkinys, 2025)
Apžvelgiama, remiantis pirminių šaltinių duomenimis, studentų priėmimo į Vilniaus universiteto Matematikos fakulteto (1991–1999 m.m.) bei Matematikos ir informatikos fakulteto (1999–2024 m.m.) pagrindinių studijų matematikos ir informatikos krypčių specialybes raida.
Keywords: Vilniaus universiteto Matematikos ir informatikos fakulteto istorija; studentų priėmimas; konkurso ir priėmimo rodikliai