Multisukcedentinis sekvencinis skaičiavimas intuicionistinei epsiteminei logikai - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2024)
Straipsnyje yra pateiktas daugiasukcedentinis sekvencinis skaičiavimas  intuicionistinei episteminei logikai. Įrodytas struktūrinių ir pjūvio taisyklių  leistinumas šiame skaičivime. Taip pat įrodytas šio skaičiavimo  bei tradicinio intuicionistinio skaičiavimo ekvivalentumas intuicionistinių sekvencijų atžvilgiu.
Keywords: intuicionistinė episteminė logika; sekvencinis skaičiavimas