Tolygiųjų skaičių laipsniai beta-tainėje skaičiavimo sistemoje - Belovas, Igoris (Lietuvos matematikos rinkinys, 2022)
Straipsnyje nagrinėjamos tolygiųjų skaičių laipsnių formulės įvairiose skaičiavimo sistemose. Šio tipo uždaviniai padeda įvaldyti atitinkamą matematinį aparatą, tad gali būti naudojami kaip pratimai informatikos ir informatikos inžinerijos krypčių bakalauro studijų studentams.
Keywords: tolygieji skaičiai; skaičiavimo sistemos