Apie beveik nestacionarių AR(1) modelių asimptotiką - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Tiriama pirmos eilės autoregresinio proceso asimptotinio elgesio priklausomybė nuo parametro elgesio.