Apie vieną trigonometrinę sistemą. II - Laurinčikas, Antanas; Prokopovič , P. (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Straipsnyje nagrinėjama vienos trigonometrinės sistemos, sudarytos iš 6 grandžių, paskutine grandimi pasiekiama erdvės dalis.