Apie perėjimo tikimybių pasikliautinius intervalus mirties priežasčių sindrominėje analizėje - Bikelis, Algimantas; Dapkūnas, Sigitas; Meilūnas, Mečislovas; Stoškuvienė, Danutė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Santraukos nėra.