Lercho dzeta funkcijos modulio kvadrato vidurkis parametro α atžvilgiu - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje gauta Lercho dzeta funkcijos antrojo momento parametro atžvilgiu asimptotinė formulė, kai t → ∞.