Priešpluoštai virš midsimetriškų kvantaloidų - Gylys, Remigijus Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Ankstesniame straipsnyje [2] mes nagrinėjome priešpluoščius ir pluoštus virš laisvojo kvantaloido. Šiame darbe tiriami priešpluoščiai virš midsimetriško kvantaloido. Išvesta priešpluoščio struktūrinės matricos išraiška per jo siaurinį ir diagonalę.