Išsprendžiamoji procedūra kvantorinės tiesinio laiko logikos fragmentui su pusiau-periodiniais branduoliais - Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Pateikiamas apibendrinimas ankstesnių autoriaus darbų apie išsprendžiamąją procedūrą kvantorinės tiesinio laiko logikos fragmentui su periodiniais branduoliais. Remiantis šiais rezultatais pateikiama išsprendžiamoji procedūra minėtos logikos fragmentui su pusiau-periodiniais branduoliais.