Neatsakymų vertinimas įmonių tyrimuose - Indriulionis, Audrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Šiame darbe buvo palyginti skirtingi atsakymo į apklausą tikimybių vertinimo būdai. Paprastasis persvėrimo, eksponentinis ir logistinės regresijos metodai buvo naudojami norint gauti sumų įverčius, kai į apklausą atsako ne visi į imtį išrinkti elementai. Atsakymų į apklausą lygiai panašūs į stebimus realiuose įmonių tyrimuose.